Menu
Your Cart

Speenkoord zonder naam

Onze vrolijke speenkoorden zonder naam zijn handgemaakt. Alle houten kralen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de wettelijke voorwaarden van DIN-EN 71-3. De gebruikte lakken zijn zweet- en speeksel resistent, kleurvast en vrij van schadelijke stoffen zodat ze voor baby's en kinderen veilig zijn.

Dit siliconen speenkoord bestaan bijna geheel uit siliconen kralen, alleen de clip is van hout. Dit speenkoord is ideaal voor kindjes met zere tandjes, de kralen zijn BPA vrij en veilig voor kinderen.Dit speenkoord is zowel met als zonder naam beschikbaar, deze optie kan worden geselecteerd rechts i..
12,50€
Excl. BTW:10,33€
"Speenkoord zonder naam blauw vliegtuig" is erg leuk voor jongens, want alle jongens vinden vliegtuigen toch leuk.Alle houten kralen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de wettelijke voorwaarden van DIN-EN 71-3. De gebruikte lakken zijn zweet- en speeksel resistent, kleurvast en vrij van schadeli..
9,95€
Excl. BTW:8,22€
"Speenkoord zonder naam pastel kleuren" is erg leuk en maakt een outfit helemaal compleet. Lees hier de veiligheidsvoorschriften voor gebruik van het speenkoord..
9,95€
Excl. BTW:8,22€
"Speenkoord zonder naam regenboog" is erg leuk voor jongens en voor meisjes. Het speenkoord is erg vrolijk en gemaakt van silicone kralen, leuk in combinatie met een bijpassende bijtring. Ook is dit speenkoord met naam te bestellen. Lees hier de veiligheidsvoorschriften voor gebruik van het spe..
9,95€
Excl. BTW:8,22€
"Speenkoord met rode trein" Wat een leuk en mooi speenkoord! Alle houten kralen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de wettelijke voorwaarden van DIN-EN 71-3. De gebruikte lakken zijn zweet- en speeksel resistent, kleurvast en vrij van schadelijke stoffen zodat ze voor baby's en kindere..
9,95€
Excl. BTW:8,22€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5